Μητσοτάκης- Τσίπρας… Με διαφορά… χρόνου στην Ήπειρο!

Tsipras Mitsotakis

Με διαφορά δύο ημερών θα περιοδεύσουν σε μεγάλο μέρος της Ηπείρου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Στο πρόγραμμά τους αυτή τη φορά δεν περιλαμβάνεται ο Νομός Ιωαννίνων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί στα Γιάννινα στις αρχές Απριλίου και δεν προβλέπεται να πραγματοποιήσει άλλη επίσκεψη μέχρι τις εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί λίγες μέρες πριν την κάλπη. Τα Ιωάννινα θα αποτελέσουν για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έναν από τους τελευταίους προεκλογικούς σταθμούς και σκοπός είναι να γίνει μεγάλη συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Ο Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή 5 του μήνα θα βρεθεί στην Άρτα, ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά και στην Πρέβεζα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Άρτας στις 11:30 πμ. Στην Πρέβεζα ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στις 18:30 μ.μ στο κεντρικό πεζόδρομο της αγοράς.

Στη Θεσπρωτία, την Πάργα και την Άρτα, θα περιοδεύσει την προσεχή Δευτέρα 8 Μαΐου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στις 12:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κωμόπολη της Παραμυθιάς, στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Πάργα, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Άρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ