Μηνύματα και στην παράταξη Ν. Γκόντα

ds gkontasεκ

ds gkontasεκ

Κάτι δεν πάει καλά και στην παράταξη του Νίκου Γκόντα… Όχι ότι είναι καινούριο, αλλά να που εκδηλώθηκε και μάλλον ούτε ο χρόνος αλλά ούτε και ο τρόπος είναι τυχαία.

Τέσσερα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης, δεν μετέχουν σε καμία από τις δύο επιτροπές του Δήμου. Ούτε στην Οικονομική, ούτε στην Ποιότητα Ζωής.

Γρηγόρης Γκίκας, Βασίλης Κοσμάς, Στέφανος Μάντζιος και Λάμπρος Τζίμας..

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και οι τέσσερις αρνήθηκαν την συμμετοχή τους, γεγονός που υποχρέωσε τον επικεφαλής να τοποθετήσει τον Σπύρο Κωνσταντόπουλο και στις δύο Επιτροπές, ενώ για την μία επιστράτευσε και τον Βασίλη Βλέτσα, αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου…

Η ομάδα των τεσσάρων έστειλε με τον τρόπο αυτό το δικό της μήνυμα προς τον επικεφαλής της παράταξης… Στη μείζονα αντιπολίτευση, υπάρχουν εδώ και καιρό οι φωνές εκείνες που σημειώνουν ότι ο Νίκος Γκόντας, πρέπει να ανοίξει τις διαδικασίες διαδοχής και να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αναδειχθεί ο επικεφαλής για τις επόμενες δημοτικές εκλογές…

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη…

Φαίνεται όμως ότι οι φωνές αυτές γίνονται πιο έντονες τόσο στην δημοτική ομάδα όσο όμως και στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς..

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ