Μini ευρωπαϊκός στο πιστόλι

Ο μεγαλύτερος αγώνας του 2019 για την πρακτική σκοποβολή διοργανώνεται από τον ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ από 27-30 Ιουνίου στο σκοπευτήριο του Περάματος.

Είναι ο Πανελλήνιος πιστολίου I PSC , ο οποίος ουσιαστικά είναι ένας mini πανευρωπαϊκός. 20 στάδια, γύρω στις 350 συμμετοχές Έλληνες και διεθνείς, περί τους 800 συνολικά  εμπλεκόμενους με συνοδούς και προπονητές , 4 ημέρες  διάρκεια , 360 ελάχιστος αριθμός φυσιγγίων.

Μια γιορτή της πρακτικής σκοποβολής που περιμένουν οι σκοπευτές για να διεκδικήσουν  την καλή εμφάνιση και την διάκριση ο καθένας βάζοντας τον πήχη στο ύψος που θεωρεί πρόκληση.

Οι διοργανωτές έχουν κατασκευάσει 20 στάδια που θα παίζουν ταυτόχρονα , με μηχανισμούς που ενεργοποιούνται μηχανικά αλλά και ηλεκτρονικά που πρώτη φορά εμφανίζονται σε αγώνες, στέγαστρα σε όλα τα στάδια , 400 τετραγωνικά στεγασμένο χώρο αναψυχής με καφέ , αναψυκτικά ,σνάκς , παγωτά ,ψησταριά  για τους σκοπευτές , συνοδούς ,προπονητές , με εξυπηρέτηση από επαγγελματίες  του χώρου , θέσεις για χορηγούς και φυσικά κάθε ευκολία για παρκινγκ.

Τους αγώνες θα κλείσει η τελετή λήξης που θα περιλαμβάνει τις απονομές , αργά το μεσημέρι της Κυριακής 30/6 .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ