Μικρό το πρόβλημα των κλοπών λέει η ΕΛΑΣ

DIARIKSISΤο μείζον πρόβλημα κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή της Φιλιππιάδας, το οποίο ανέδειξε το Epiruspost.gr με συγκεκριμένα στοιχεία και με μαρτυρίες θυμάτων επιχειρεί να υποβαθμίσει ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας.

Καλή η προσπάθεια μόνο που δεν βοηθάει στην επίλυση του προβλήματος.

Ο αστυνομικός διευθυντής υποστήριξε ότι έγιναν μόνο δύο κλοπές σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και συμπλήρωσε ότι πρόκειται για περιστατικά που προβληματίζουν αλλά δεν πρέπει να προκαλούν πανικό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής οι διαρρήξεις στα σπίτια είναι πολύ περισσότερες τους τελευταίους οκτώ μήνες. Μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα ίδια σπίτια δέχθηκαν την εισβολή αγνώστων δύο και τρεις φορές, ενώ υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που δεν καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία λόγω του φόβου.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι υπαρκτό όσο κι αν θέλει να το υποβαθμίσει η τοπική αστυνομία, η οποία μάλλον μέχρι την δημοσιοποίησή του το απέκρυβε επιμελώς.

Αποτέλεσμα άλλωστε των διαστάσεων που πήρε είναι η ξαφνική ενίσχυση των περιπολιών ακόμη και τις νυχτερινές ώρες. Όπως σημειώνουν οι κάτοικοι της Φιλιππιάδας, το τελευταίο τριήμερο η παρουσία της αστυνομίας είναι πια εμφανής και ένα τουλάχιστον περιπολικό κινείται στην περιοχή τις νυχτερινές ώρες, πράγμα που δεν συνέβαινε μέχρι πρότινος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ