Μικρό ενδιαφέρον για τη ζεύξη, παράταση στο διαγωνισμό

LEYKADAΜετατίθεται και μάλιστα για αρκετούς μήνες η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή φακέλων στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού που αφορά στη μελέτη, κατασκευή και χρηματοδότηση της υποθαλάσσιας ζεύξης της Λευκάδας. Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Σταύρος Καλογιάννης.

Ως καταληκτική ημερομηνία είχε καθοριστεί η 30η Οκτωβρίου, όμως με την παράταση που δόθηκε αυτή μετατίθεται για τις 26 Μαρτίου του 2013. Αφορμή για την εξέλιξη αυτή στάθηκε το πολύ μικρό ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί μέχρι σήμερα.

Το έργο αφορά στην κατασκευή οδικής σύνδεσης της Αιτωλοακαρνανίας με τη Λευκάδα μέσω υποθαλάσσιας σήραγγας, συνολικού μήκους 3 χλμ. περίπου, σε αντικατάσταση της υφιστάμενης πλωτής γέφυρας καθώς και στην διαπλάτυνση του διαύλου της Λευκάδας.

Επίσης, αντίστοιχες μεταθέσεις στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δοθούν για την υποθαλάσσια ζεύξη Σαλαμίνας – Περάματος και για τον οδικό άξονα Ελευσίνα-Θήβα-Υλίκη, για τις 02.04.2013 και 09.04.2013 αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ