«Μικρή Βενετία» η Πρέβεζα με το Κομιτάτο

karnavaliko komitato

Σε αυτά που απέδειξε στα 18 χρόνια της ιστορίας του το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, είναι ότι Καρναβάλι δεν είναι μόνο η παρέλαση, είναι και οι κεντρικές και οι παράλληλες εκδηλώσεις του.

Ο Πυρετός προετοιμασιών για το Καρναβάλι καλά κρατεί, κάθε μέρα ξεπηδούν και νέα Γκρουπ και τα Γκρουπ που ήδη έχουν οριστικοποιήσει συμμετοχές γεμίζουν κόσμο, γεμίζουν συμμετοχές Καρναβαλιστών.

Η Πρέβεζα για τις μικρές και μεγάλες Απόκριες θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Για τις Μικρές Απόκριες την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στα Καρναβαλοδρώμενα υπάρχει η εκδήλωση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας “Μικρή Βενετία”, ενώ το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου υπάρχει το ξεσήκωμα αποκριάτικης χαράς, με τον “Αποκριάτικο Γάμο” την Σερενάτα, την Καντάδα, με την Περιήγηση των Καρναβαλιστών.

Ο τρόπος που συνεχίζεται η βραδιά είναι μαγικά Αποκριάτικος με το Μασκέ Disco Party στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στην Πρέβεζα.

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας”

“Φίλες και φίλοι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ασχολούμαστε αποκλειστικά με το δικό μας Καρναβάλι που είναι το μεγαλύτερο σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία από όλες τις απόψεις. Δεν έχετε καμία απολύτως υποχρέωση να ασχοληθείτε με κανένα άλλο Καρναβάλι, μόνο εάν το επιθυμείτε. Και προς αυτή την κατεύθυνση θέλουμε την ενεργή Συμμετοχή σας με εκπροσώπους των Γκρουπ: 1) Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας και ώρα 21.00 που φιλοδοξούμε να κάνουμε την Πρέβεζα, μικρή Βενετία… Δυάδες από τα Γκρουπ θα απλωθούν στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας, με βαμμένα πρόσωπα και θα κάνουν Παντομίμες. Οι υπεύθυνοι και οι υπεύθυνες των Γκρουπ θα ενημερωθούν αναλυτικά. 2) Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ώρα 18.00 στην Λεωφόρο Ειρήνης στην αφετηρία της παρέλασης (στο ύψος που στεγαζόταν παλιά το ΚΤΕΛ) “Αποκριάτικος Γάμος” Σερενάτα-Καντάδα στην “Περιήγηση των Καρναβαλιστών”. Με αυτοκινητοπομπή (προς αυτή την κατεύθυνση θέλουμε να πείτε σε φίλους και φίλες να διαθέσουν τα αυτοκίνητά τους) αυτοκίνητα είτε με χρωματιστά υφάσματα, είτε με σερπαντίνες, με μουσικές και τη “νύφη και τον γαμπρό” να έχουν της συνοδεία που τους πρέπει και βόλτες σε συνοικίες και γειτονιές της Πρέβεζας. Λαϊκό ξεσήκωμα προς την κορύφωση των εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Και στις δύο εκδηλώσεις απαιτείται η συμμετοχή όλων των Γκρουπ και όσο το δυνατόν περισσότερων φίλων του Κομιτάτου.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ