Μικρή συμμετοχή στις κάλπες

EKLOGES3Η πολύ μικρή συμμετοχή ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της πρώτης ημέρας προσέλευσης στην κάλπη, για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο της Άρτας.

Οι κάλπες κλείνουν τη Δευτέρα το απόγευμα, όμως κοινή η διαπίστωση, πως το γενικότερο πολιτικό κλίμα και η απαξίωση που βιώνει η πολιτική ζωή του τόπου είχε συνέπειες στις επιμελητηριακές εκλογές.

Το Επιμελητήριο της Άρτας είναι το πρώτο από τα τέσσερα της Ηπείρου που ανοίγουν την εκλογική διαδικασία και δυστυχώς τα μηνύματα για τη συμμετοχή επιχειρηματιών και μικρομεσαίων δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

Στις εκλογές παίρνουν μέρος τρεις συνδυασμοί που είναι: Η «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση» με επικεφαλής τον Παπάζογλου Χρήστο, η «Αναπτυξιακή Ενωτική Κίνηση Επιμελητηρίου» με επικεφαλής τον Μαγκούτη Δημήτριο και η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Βασιλείου Νικόλαο. Επίσης έθεσαν υποψηφιότητα, ως μεμονωμένοι υποψήφιοι, ο Κατσαούνος Γεράσιμος για το Εμπορικό Τμήμα και ο Κώστας Σταύρος για το Τμήμα Υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ