Μια «τρύπα»… στον πεζόδρομο δίπλα στη λίμνη!

tripa paralimnio

Αν περπατάτε στο παραλίμνιο, στο ομορφότερο και πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης –εκεί ακριβώς κάτω από τα επιβλητικά τείχη του Κάστρου– καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Όχι για να απολαύσετε το τοπίο αλλά για να μην βρεθείτε… με κάποιο τραυματισμό!

Μια σοβαρή υποχώρηση του οδοστρώματος έχει δημιουργήσει μια επικίνδυνη τρύπα ακριβώς στον πεζόδρομο. Το τσιμέντο υποχώρησε, το υπόστρωμα «έκατσε» και το αποτέλεσμα είναι μια ανοιχτή παγίδα για πεζούς, ποδηλάτες, μητέρες με καρότσια και ηλικιωμένους που κάνουν τη βόλτα τους.

Και επειδή στην πόλη μας δεν αφήνουμε τίποτα να πάει χαμένο, η τρύπα έχει αρχίσει ήδη να αξιοποιείται από ορισμένους ως… αυτοσχέδιος κάδος σκουπιδιών, αφού μέσα μπορεί να βρει κανείς από πλαστικά μπουκάλια μέχρι διαφημιστικά φυλλάδια.

Η καθίζηση δείχνει ότι από κάτω υπάρχει διάβρωση και αν δεν αποκατασταθεί άμεσα, το σπάσιμο θα μεγαλώσει.

Καλά και όμορφα είναι τα πικ νικ, τα παιχνίδια και οι δράσεις αλλά θα πρέπει να γίνονται και τα αυτονόητα πριν προκύψουν ατυχήματα..

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google