Μια πόλη γεμάτη λακκούβες!

ioannina_lakouva1

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι δρόμοι της πόλης αλλά και του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων το οποίο κινδυνεύει να χαρακτηριστεί… πρωταθλητής της λακκούβας! Τα προβλήματα καθημερινά πολλαπλασιάζονται εξ αιτίας και της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή και οι διαμαρτυρίες των οδηγών παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη έχουν υποστεί ζημιές στα αυτοκίνητά τους καθώς τις μέρες που βρέχει είναι αδύνατο να ξεχωρίσουν τις λακκούβες που καλύπτονται από τα νερά. Ακόμη μεγαλύτερες είναι οι διαμαρτυρίες από τους επαγγελματίες οδηγούς, όπως αυτούς των ταξί, που διανύουν καθημερινά χιλιόμετρα, ανάμεσα σε κατεστραμμένους δρόμους!

Ο Δήμος με μία λιτή ανακοίνωση που είχε δώσει στην δημοσιότητα, αποδίδει το πρόβλημα στις άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και στις κακοτεχνίες του παρελθόντος!

Προφανώς του διαφεύγει ότι δρόμοι που ασφαλτοστρώθηκαν πρόσφατα, όπως η Πασχίδη στους Αμπελοκήπους και η Πατατούκου, έχουν περισσότερες λακκούβες απ’ ότι πριν!!!

«Οι άσχημες καιρικές συνθήκες (χιόνι, παγετός, βροχόπτωση) που επικράτησαν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε διάφορες οδούς, απόρροια κακοτεχνιών του παρελθόντος.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ζητά συγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία, την ίδια στιγμή που τα συνεργεία του βρίσκονται επί ποδός για να επιδιορθώσουν τις λακκούβες σε όλους τους δρόμους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Φυσικά η συγνώμη δεν είναι αρκετή για τους πολίτες που καθημερινά κινδυνεύουν με ζημιές… Ούτε μπορεί να απαλλάξει την πόλη από τις λακκούβες για τις οποίες ουκ έστιν αριθμός!

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ioannina lakouva1

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ioannina lakouva2

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ioannina lakouva3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ