Μία ώρα νωρίτερα το παιχνίδι του ΠΑΣ

kerkida pas

kerkida pas

Μία ώρα νωρίτερα, στις οκτώ κι όχι στις εννέα όπως αρχικά είχε ορισθεί, θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΣ με την Άλκμααρ, την Πέμπτη. Η αλλαγή ώρας έγινε μετά από σχετική απόφαση της UEFA.

Παιχνίδι ορόσημο χαρακτήρισε ο Γιάννης Πετράκης τη ρεβάνς με την Άλκμααρ στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο ΠΕΑΚΙ.

Αναφερόμενος στο σκορ του πρώτου ματς στην Ολλανδία, το χαρακτήρισε ύπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Το παιχνίδι είναι ορόσημο για την ομάδα. Είναι τιμή για μας που καλούμαστε να συμμετέχουμε στο πολύ σπουδαίο αυτό παιχνίδι και αυτό καθορίζει και τη στάση μας απέναντι στο ματς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, η οποία έχει καλή οργάνωση στο παιχνίδι της.

Έχουμε να διαχειριστούμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα και ύπουλο. Χρειαζόμαστε γκολ, αλλά παράλληλα δεν πρέπει να το δεχτούμε κιόλας κι αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας διαχείρισης του παιχνιδιού.

Η καλή ομάδα σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, μας προξενεί προβλήματα και πρέπει να δούμε πως θα το διαχειριστούμε.

Η άλλη πλευρά έχει να κάνει με το πόσο πιστεύουμε, θέλουμε να περάσουμε. Όλο μας το μέλημα και η ενέργεια είναι πως θα έχουμε την καλύτερη προσέγγιση στο παιχνίδι, ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε ουδέτερο γήπεδο ο ΠΑΣ:
«Δεν υπάρχει αυτό το θέμα για εμένα. Θεωρώ ότι παίζουμε στο σπίτι μας».

Για το πώς προσεγγίζει το ματς:
«Κάθε ματς προσεγγίζεται τακτικά με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τα δεδομένα. Είναι σημαντικό να μη δεχτούμε γκολ. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να βάλουμε και πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Ακούγεται εύκολο, αλλά είναι πολύ δύσκολο με μια τόσο επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να είμαστε σωστά τακτοποιημένοι και ισορροπημένοι».
Για το αν θα ψάξει νωρίς το γκολ ο ΠΑΣ ή θα το αφήσει στη ροή του αγώνα:
«Αυτά είναι σχέδια που δεν νομίζω ότι πρέπει να τα μοιραστούμε δημόσια. Θα το δούμε στην πράξη».
Για το αν έχει αποφασίσει αλλαγές στην ενδεκάδα:
«Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Θα περιμένω ως αύριο και θα δω».
Για το τι λέει η διαίσθησή του:

«Η διαίσθησή μου είναι αυτή που είναι πάντα. Πάντα σκεφτόμαστε θετικά, πιστεύουμε στην ομάδα. Με αυτό το πνεύμα θα μπούμε στο παιχνίδι και με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, λόγω της σπουδαιότητας του ματς».

Για το πώς περιμένει την Άλκμααρ: «Πιστεύω θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν το 1-0 που έχουν, αφού το διασφαλίσουν θα προσπαθήσουν να γίνουν επικίνδυνοι και επιθετικά».
{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ