Μία κλοπή προκάλεσε.. συσκότιση στην Ιόνια Οδό

ionia ioan1

Μία κλοπή άφησε στο σκοτάδι την Ιόνια Οδό. Κι αυτό καθώς προκλήθηκε διακοπή ρεύματος όμως οι δράστες στάθηκαν άτυχοι καθώς λίγοι ώρα αργότερα συνελήφθησαν.

Ειδικότερα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, πήγαν με όχημα στην Ιόνια Οδό, όπου παραβίασαν περίφραξη και αφαίρεσαν από τρία φρεάτια τμήματα υπογείων καλωδίων ιστών οδοφωτισμού, με αποτέλεσμα να προκληθεί διακοπή ηλεκτροδότησης.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους κατηγορούμενους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο που οδηγούσαν τα μέλη της συμμορίας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τρία κατσαβίδια, έναν κόφτη καλωδίων, τρία ζευγάρια γάντια και τρία κινητά τηλέφωνα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι, από τον Μάιο του 2022, διέπραξαν ακόμη οκτώ κλοπές καλωδίων και μία απόπειρα, σε ιστούς οδοφωτισμού της Ιόνιας Οδού και της παραλίας του Αιτωλικού, αφαιρώντας συνολικά 2.500 μέτρα καλωδίων, συνολικής αξίας 21.500 ευρώ περίπου και προκαλώντας παράλληλα μεγάλες ζημιές στο δίκτυο οδοφωτισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ