Μία γέφυρα και για την Καλεντίνη

erga

ergaΈνα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, η κατασκευή της γέφυρας προ Πέρα Καλεντίνης επί του ρέματος Ρετσιανών, ικανοποιείται, με την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος», αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Π.Ε. Άρτας.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλειος Ψαθάς τόνισε τη μεγάλη σημασία της κατασκευής του έργου τόσο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής όσο και για την ανάπτυξη του ορεινού όγκου της Άρτας.

 Το έργο, προϋπολογισμού 1.140.000 ευρώ έχει χρόνο υλοποίησης 32 μήνες και όπως δήλωσε ο κ. Ψαθάς αποτελεί μέρος των παρεμβάσεων της Περιφέρειας Ηπείρου σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές που αποτελούν βασικό συστατικό ανάπτυξης σε όλο το φάσμα της τοπικής οικονομίας.

Με την κατασκευή του εν λόγω έργου η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή θα καταστεί ευκολότερη και ασφαλέστερη ενισχύοντας τόσο την τοπική οικονομία όσο και την τουριστική ανάπτυξη σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Άρτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ