Μία αποχώρηση με βολές στο Δήμο Πρέβεζας

giorgos nitsas new

giorgos nitsas new

Η αποχώρηση του Γιώργου Νίτσα από την παράταξη της αντιπολίτευσης του Τάκη Παππά και η ανεξαρτητοποίησή του, ήταν αυτή που σημάδεψε τη συνεδρίαση της Κυριακής, με την οποία ανοίγει η δεύτερη δημοτική περίοδος.

Ο Γιώργος Νίτσας κατέθεσε επιστολή προς το προεδρείο του σώματος, με την οποία κάνει γνωστή την απόφασή του αφήνοντας συνάμα πολλές βολές προς την παράταξη με την οποία είχε συνεργαστεί.

Μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι η ΑΣΥΠ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Παππά, βρίσκεται πολύ μακριά από τον προεκλογικό και προγραμματικό της λόγο… Μάλιστα επισημαίνει ότι ο Δημήτρης Παππάς λειτουργεί ως σύμβουλος της πλειοψηφίας και του δημάρχου Χρήστου Μπαίλη.

Ο ίδιος δηλώνει ότι θα είναι παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως ανεξάρτητος σύμβουλος και θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ανοιχτός σε συνεργασίες για μια Πρέβεζα της ανάπτυξης.

Η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Νίτσα δημιούργησε μίνι καθυστέρηση στην εκλογική διαδικασία, ωσότου αποσαφηνιστεί αν ο ίδιος έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κάποια από τις επιτροπές, σε θέσεις που προβλέπονται για την αντιπολίτευση.

Τελικά κάτι τέτοιο αποκλείστηκε, γεγονός πάντως που δυσαρέστησε τον Γιώργο Νίτσα, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής για την ακύρωση της απόφασης εκλογής μελών των Επιτροπών.

Κατά τα λοιπά η διαδικασία εξελίχθηκε χωρίς άλλα προβλήματα ή απρόοπτα.

Την θέση στην προεδρική καρέκλα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας καταλαμβάνει ο Κοσμάς Κορωναίος, ο οποίος διαδέχεται τον Γιώργο Φραγκούλη.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Γιάννης Δαρδαμάνης που προτάθηκε από την αντιπολίτευση και γραμματέας ο Γιώργος Παπαδιώτης.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ