Μία απλή αντιγραφή…

karamanlis serres

Από τη σελίδα του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, κάνουμε μία απλή αντιγραφή της ακόλουθης ανακοίνωσης:

«Κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα, ώστε να γίνει επιτέλους πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών για τους Σερραίους: το κλειστό Κολυμβητήριο Σερρών.

Η υπογραφή σύμβασης για την επικαιροποίηση των μελετών σημαίνει πρακτικά ότι το έργο θα μπει σύντομα σε φάση ωριμότητας και άρα θα μπορεί ουσιαστικά να υλοποιηθεί. Γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι, κανένα έργο δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν υπάρχουν ώριμες και επικαιροποιημένες μελέτες.

Και βέβαια η επικαιροποίηση αυτή θα περιλαμβάνει και την πρόβλεψη για την πλήρη βιοκλιματική κατασκευή του, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα ενεργειακής εξοικονόμησης. Συνεπώς το έργο με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο σύγχρονο και -το σημαντικότερο- βιώσιμο.

Ουσιαστικά βάζοντας το έργο σε σωστές βάσεις και έχοντας εξασφαλιστεί οι πόροι για τη χρηματοδότηση της κατασκευής του, καταφέρνουμε να διασφαλίσουμε ότι το Κλειστό Κολυμβητήριο Σερρών δεν θα μείνει πάλι στα χαρτιά, αλλά θα ξεκινήσει σύντομα η υλοποίησή του».

Για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Ιωαννίνων, ενταγμένη στο ΕΣΠΑ, που κόλλησε λόγω των ανατιμήσεων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε «κάθε πράγμα στην ώρα του..»

Ουδέν άλλο σχόλιο, ο καθένας ας κάνει τις συγκρίσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ