Μια ανάσα από το βάθρο η Όλγα Κρομμύδα

kromida olga

kromida olga

Στο Blagoevgrad της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά TAEKWON-DO ITF Fighting Falcon. Στους Έλληνες και ξένους αθλητές που αγωνίστηκαν συμμετείχε και η Όλγα Κρομμύδα, αθλήτρια του Ομίλου Νίκη.

Η αθλήτρια της ΝΙΚΗΣ «χτίζει» σιγά σιγά το δικό της όνομα και την δική της πορεία στο αθλητικό στερέωμα έχοντας στο πλευρό της, την προπονήτριά της και επί σειρά ετών Πρωταθλήτρια Ελλάδος Θωμαϊς Δημητρίου .

Η 17χρονη Όλγα αν και αγωνίστηκε με πάθος δεν κατάφερε να φτάσει στο βάθρο των νικητών χάνοντας έναν αγώνα πριν τα μετάλλια. Ωστόσο έθεσε ακόμα υψηλότερους στόχους για να δικαιώσει τον δικό της μόχθο πολλών ωρών προπόνησης και την εμπιστοσύνη της προπονήτριάς της Δημητρίου Θωμαϊδος.

Οι Προπονητές του ΑΟ ΝΙΚΗ κα Δημητρίου Θωμαϊς, κος Σπύρος Καϋμενάκης και κος Τσαντιώτης Αθανάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από την συμμετοχή της αθλήτριας.

Λίγα λόγια από την υπεύθυνη προπονήτρια κα Δημητρίου Θωμαϊς:
«Εκτός από τον προσωπικό της στόχο, η Όλγα κουβαλάει στους ώμους της την δική μου ιστορία. Σίγουρα ο ψυχολογικός παράγοντας ήταν αυτός που εμπόδισε την αθλήτρια μου να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Η Όλγα που προπονείται καθημερινά στο γυμναστήριο TITANS GYM (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 51) έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα βελτίωσης και σύντομα θα βρίσκεται στο βάθρο των νικητών. Στο Διεθνές αυτό Τουρνουά καταφέραμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας και τις δυνάμεις μας ενάντια σε Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές και είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση αλλά και να βελτιώσουμε τα σημεία που υστερούμε.
Συνέχισε Όλγα να αγωνίζεσαι με ψυχή και πάθος !!!!! Συγχαρητήρια πολλά εκ μέρους όλου του ΔΣ του Συλλόγου μας!»

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ