Μη μπερδέψει τις λίστες!

SMSΛίγες μέρες έχουν περάσει από όταν ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος έδινε τη μάχη για τη Νέα Δημοκρατία και καλούσε τους «μαχητές της παράταξης να δώσουν μαζί τον αγώνα και να ψηφίσουν τον ίδιο για ένα νέο ξεκίνημα».

Στις 6 Μαΐου συγκέντρωσε 3418 ψήφους στο Νομό Ιωαννίνων, αριθμός που τον έφερε στην πέμπτη θέση και δεν του επέτρεψε να κάνει το νέο ξεκίνημα που ονειρεύονταν.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο κ. Χαραλαμπόπουλος μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Υποψήφιος στους Ανεξάρτητους αυτή τη φορά και μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, τους έψαξε και δεν τον έψαξαν.

Φυσικά η μεταγραφή αυτή ουδόλως πλήττε τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ιωαννίνων. Απλά αποκαλύπτει το ήθος των πολιτικών και στην προκειμένη περίπτωση εκθέτει ανεπανόρθωτα όλους εκείνους που επέμεναν για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο και σήμερα δεν…λεν κουβέντα.

Καθ’ οδόν λοιπόν για την αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, καλό θα ήταν ο κ. Χαραλαμπόπουλος να μην…μπερδευτεί και χρησιμοποιήσει τις ίδιες λίστες για την αποστολή των μηνυμάτων του. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν μαχητές που θα θελήσουν να του απαντήσουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ