Μέτσοβο εναντίον Αποκεντρωμένης και σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης

metsovo plateia

Παράλειψη ακύρωσης αποφάσεων «χρεώνει» στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου η Δημοτική Αρχή Μετσόβου και προσφεύγει εναντίον της. Φαίνεται ότι στο επίκεντρο της «σύγκρουσης» βρίσκεται η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο διαχειριστικός έλεγχος που είχε αποφασιστεί να γίνει.

Οι προσφυγές της Δημοτικής Αρχής έχουν προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης όπως αποτυπώνεται σε κοινή ανακοίνωση των Σπύρου Βασιλείου, Αποστόλη Μπιτούνη και Θεόφιλου Σούλτη.

«Η εν λόγω παρέα του Δημάρχου Τζαφέα αποτελούμενη από τους κυρίους Κ. Γκούμας, Γ. Μπαλαμπέκος, Ι. Μπούμπας, Δ. Τρίτος, Π. Τσιρώνης, η παρέα που δηλώνει χρόνια τώρα υπερασπιστής των υπερκείμενων Αρχών, απειλεί να στείλει σε ειδική επιτροπή τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου! Αυτοί που χρόνια τώρα γνώριζαν τις αποφάσεις της Αποκεντρωμένης πριν την Αποκεντρωμένη.., αυτοί που μας κατηγορούσαν επί χρόνια ότι δεν σεβόμαστε τις αποφάσεις των υπερκείμενων Αρχών, μόλις βρήκαν τα δύσκολα (αποφάσεις μη αρεστές στη Δημοτική Αρχή..) στέλνουν σε ειδική επιτροπή τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου!

Δυστυχώς για τον Δήμαρχο και την παρέα του οι εποχές άλλαξαν.., οι εποχές όπου η Αποκεντρωμένη πιθανόν να έκανε τα χατίρια κάποιων.. τελείωσαν ανεπιστρεπτί! Κατά παραγγελία αποφάσεις δεν υπάρχουν..! Οι προσωπικές επαφές και η πολύχρονη συνεργασία αυτοδιοικητικών του Δήμου Μετσόβου με την εν λόγω Υπηρεσία δημιούργησαν ένα περίεργο μείγμα..  και δυστυχώς για κάποιους αυτό δεν μπορεί πλέον να γίνει ανεκτό.

Πλέον κοιτάμε μόνο μπροστά και αφήνουμε πίσω κάθε κακή νοοτροπία και αγκύλωση του παρελθόντος. (Βέβαια περίεργες, αν όχι προκλητικές, αποφάσεις έχουν ληφθεί κατά καιρούς από την Αποκεντρωμένη τα προηγούμενα χρόνια.. αλλά το μείζον σήμερα είναι το μέλλον και όχι το παρελθόν!)

Απαιτούμε τόσο από τον Δήμαρχο Τζαφέα όσο και από κάθε άλλον εν δυνάμει υποψήφιο Δήμαρχο Μετσόβου, να ξεκαθαρίσει (ή ξεκαθαρίσουν) επιτέλους αν είναι υπέρ ή κατά του Διαχειριστικού Ελέγχου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου από Ανεξάρτητους Ελεγκτές που έχουν επιλεγεί από το Δημοτικό Συμβούλιο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ