Μέτρα για τα φακελάκια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο;

nosokomio

nosokomioΗ περίπτωση του γιατρού που ζήτησε φακελάκι από ασθενή προκειμένου να την χειρουργήσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, δεν είναι η μοναδική. Σαφώς είναι από τις λίγες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Κι αυτό γιατί χρόνια τώρα το φακελάκι έχει γίνει καθεστώς.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όμως φαίνεται πως τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά. Και πως οι γιατροί που απαιτούν από τους ασθενείς δεν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός ή των δύο χεριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποδέκτης αρκετών καταγγελιών από ασθενείς έχει γίνει ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ο κ. Δημόπουλος στην περίπτωση που αποκάλυψε το Epiruspost.gr αντέδρασε άμεσα δηλώνοντας ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Και όπως δείχνουν τα πράγματα κάτι κινείται. Αύριο Τετάρτη, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει καλέσει τόσο τον εν λόγω γιατρό, όσο και άλλους συναδέλφους του, για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά!

Απομένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ