Μέτωπα για τα σκουπίδια…

fodsa kalantzis

Νέα μέτωπα μεταξύ των αυτοδιοικητικών της Ηπείρου αναμένεται να ανοίξουν μετά την απόφαση του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αφορμή την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη του διαγωνισμού για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης.

Ενδιαφέρον έχει αν θα γίνει τελικά η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ώστε να επικυρωθεί η απόφαση του Προέδρου.. Κι αυτό επειδή αρκετοί συνάδελφοί του είναι σφόδρα ενοχλημένοι από το γεγονός ότι σε επικοινωνίες που είχε μαζί τους ισχυρίστηκε ότι αναβάλει την προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνεδρίαση ώστε να δώσει… χώρο και χρόνο στο διάλογο!

Και αιφνιδιαστικά πληροφορήθηκαν την απόφαση για προσφυγή στο ΣτΕ…

Ενδιαφέρον επίσης θα έχει αν θα παραστούν οι εκπρόσωποι των Δήμων σε μία επόμενη συνεδρίαση..

Ενδιαφέρον θα έχει η στάση που θα κρατήσει ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε αναλάβει ορισμένες πρωτοβουλίες χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα..

Ενδιαφέρον θα έχει η στάση του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου Ζίτσας και του Δήμου Πρέβεζας, οι οποίοι διαφωνούν κάθετα με μία πολυετή ανάθεση λειτουργίας των ΣΜΑ..

Ενδιαφέρον τέλος θα έχει η στάση της Περιφέρειας Ηπείρου που έχει κατασκευάσει το έργο των ΣΜΑ μέσω προγραμματικής σύμβασης και οφείλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την εξάμηνη δοκιμαστική λειτουργία του έργου.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ