Μετέωρη η Μεταλλουργική… Οι εργαζόμενοι σε μετάταξη αλλά ο Υπουργός βλέπει… ανάπτυξη!

metal kefalovrisou

metal kefalovrisou

Ουδέν νεότερο για την Μεταλλουργική… Την ώρα που 45 εργαζόμενοι του εργοστασίου έχουν κινήσει τις διαδικασίες της μετάταξης, κάνοντας χρήση της τελευταίας νομοθετικής ρύθμισης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, δήλωνε από την Κόνιτσα ότι οι θέσεις εργασίας κατοχυρώνονται και θα αναπτυχθούν!!!

Περισσότερες διευκρινήσεις για τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα γίνει, δεν έδωσε, ενώ είναι απορίας άξιον αν γνωρίζει το Υπουργείο Άμυνας, στο οποίο, θεωρητικά τουλάχιστον, ανήκει το εργοστάσιο, ότι οι εργαζόμενοι της μονάδας, αναζητούν το μέλλον τους σε άλλους δημόσιους φορείς.

Η Μεταλλουργική Ηπείρου, η τελευταία μονάδα, που λειτουργεί στη μεθόριο, είναι κυριολεκτικά μετέωρη, βρίσκεται υπό εκκαθάριση, όμως οι αρμόδιοι διαβεβαιώνουν ότι δεν κλείσει!!

Στη δήλωσή του ο κ. Βίτσας ανέφερε:

«Η Μεταλλουργική Ηπείρου, με βάση τη συμφωνία που είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση έχει μπει σε μια διαδικασία εκκαθάρισης εν λειτουργία. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι παραπάνω από το «ίσα βάρκα ίσα νερά» δηλαδή κοιτάζει να βγάζει και κέρδη. Την ίδια στιγμή έχουμε βάλει τις βάσεις, ό,τι έγινε και πέρσι, δηλαδή ό,τι συμβάσεις είχε πέρσι να τις έχει και για το 2017. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει η ύπαρξή της, να κατοχυρωθούν οι θέσεις εργασίας και να αναπτυχθούν. Η διαδικασία της εκκαθάρισης δεν σημαίνει ούτε μια μέρα κλεισίματος».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ