Μετεκλογικές απαντήσεις από την Τζένη Ταπραντζή

taprantzi tzeni

Τον μετεκλογικό χρόνο επέλεξε η Τζένη Ταπραντζή για να τοποθετηθεί σχετικά με τη συνεργασία της με τον Χρήστο Τσιρογιάννη, γεγονός που προκάλεσε έντονες και πολλές συζητήσεις κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου στην Άρτα.

Η Τζένη Ταπραντζή η οποία το 2019 είχε στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε ανακοινώσει πριν από αρκετούς μήνες την συνεργασία της παράταξής της με αυτή του Γιάννη Παπαλέξη. Η συνεργασία αυτή διαλύθηκε γρήγορα και τελικά ούτε το ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια στην Άρτα.

Στο παρά ένα η Τζένη Ταπραντζή βρέθηκε υποψήφια με την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αρκετές μέρες μετά την ετυμηγορία των πολιτών η Τζένη Ταπραντζή με γραπτή της δήλωση

Αναφέρει ότι η συνεργασία της με τον Χρήστο Τσιρογιάννη προέκυψε την τελευταία στιγμή και «στον απόηχο των όσων προηγήθηκαν από 10μήνου τουλάχιστον, και που γνωστά είναι στους περισσότερους, και έπειτα από το μοναδικό και ΔΗΜΟΣΙΟ προς εμένα κάλεσμα, του κου Χρήστου Τσιρογιάννη. Βασικά κριτήρια της στάσης μου ήταν και παραμένουν: 1) η από την αρχή δήλωσή μου, πως στα κοινά η συμμετοχή δεν ξεκινά και τελειώνει στην θέση του “επικεφαλής” και 2) ότι στην αυτοδιοίκηση κάθε φορά πρέπει να επιδιώκουμε τις ευρύτερες εφικτές και δυνατές συναινέσεις και συνεργασίες. Και για τα δύο είμαι σίγουρη, και όσοι συμμετείχαν σε όλη την προσπάθεια γνωρίζουν, πως εξάντλησα ό,τι περιθώριο υπήρχε!

Για την τελική αυτή επιλογή μου, και σε συνθήκες σκληρής αλλά και ανίερης πολεμικής, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αυτός ο μεγάλος αριθμός των 700 και πλέον συμπολιτών μας, που με τίμησαν με τη ψήφο τους» αναφέρει!!

Στην ίδια δήλωση συμπληρώνει:

Με τους συμπολίτες μου που είχαμε διαφορετική προσέγγιση αλλά με σεβασμό και αξιοπρέπεια στάθηκαν στις επιλογές μου, είναι σίγουρο πως στη ζωή και στους αγώνες θα είμαστε μαζί!!

Οσον αφορά αυτούς τους “απελπιστικά” λίγους και την “ανθρωποφαγία” τους… τα είδαμε όλα μαζί τους… από την εκκωφαντική απουσία όταν η μάχη δινόταν για συγκρότηση ψηφοδελτίου νίκης, πηδώντας στην βοερή δημόσια έκφραση “κατόπιν εορτής”… από την ύπουλη και στοχευμένη διαλυτική στάση πηδώντας στην άμεση συμμετοχή όταν τους χρειάστηκαν… δήθεν “απατημένοι προοδευτικοί” (άφαντοι στα “κατά ριπάς” καλέσματά μας ενότητας και μάλιστα χωρίς προαπαιτούμενα επί μήνες και βάλε) αντάμα με ακραίες πολιτικές απόψεις… ποτέ δεν θα τους μοιάσω και ποτέ δεν θα δεχθώ “διατεταγμένη αποστράτευση”!! Τους αφήνουμε στην τραγική μοναξιά του άψυχου πληκτρολογίου τους και στο “επτασφράγιστο περιθώριο” που έχουν επιλέξει στην ζωή!! Από τη θέση μου, στη δική μας κοινωνία των πολιτών, τους προσπερνάω… αν δεν το έπραττα, θα ήταν τουλάχιστον έλλειψη σεβασμού απέναντι στο μεγάλο αριθμό των συμπολιτών μας που με τιμάει κάθε φορά, που χωρίς να κρύβομαι, δηλώνω συμμετοχή στα κοινά.

Ευχόμενοι καλή και δημιουργική θητεία στην νέα δημοτική αρχή, εμείς και πάλι μαζί, όπως πάντα άλλωστε, στο καθημερινό μετερίζι της ζωής και της κοινωνίας στην Άρτα της ζωής μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ