Μετέφεραν στην Αλβανία κλεμμένο αυτοκίνητο!

astinomia nixta

Αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στην Πεύκη Αττικής, είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας –Γερμανίας-  ήθελαν να μεταφέρουν στην Αλβανία.

Η προσπάθεια όμως σταμάτησε στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας σε μπλόκο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες αργά το απόγευμα στην περιοχή ύποπτο όχημα που έφερε αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας και στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και το ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος κατά την αποβίβασή του προσπάθησε να διαφύγει πεζός πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε κλαπεί την 28-04-2021 από περιοχή της Αττικής ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές.

Επίσης, από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται,  θα μετέφεραν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αλβανία προς πώληση, ενώ για την πράξη τους αυτή θα λάμβαναν ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Κατασχέθηκαν:

•             το κλεμμένο αυτοκίνητο, προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του,

•             οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας,

•             ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -3- γραμμαρίων, που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη.

Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ