Μετάλλια για τους αθλητές της ξιφασκίας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2019 για το τμήμα Ξιφασκίας της Αθλητικής Ακαδημίας Ιωαννίνων αφού οι αθλητές μας κατέκτησαν μετάλλια και παράλληλα το bonus για τις πανελλήνιες εξετάσεις τους.

Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Σπάθη στα ατομικά ο Γρηγόρης Κωστούλας κατετάγη 7ος, ο Σπύρος Ντάκης 9ος, ο Θοδωρής Στραγάλης 11ος και ο Φίλιππος Παππάς 25ος, ενώ οι ίδιοι αθλητές κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση στα ομαδικά της επόμενης μέρας!

Μετά από δύο εβδομάδες, στις 26-27/01/19, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων ο Χρίστος Πασσιάς κατάκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Βαγγέλης Θεοδωρής κατετάγη 7ος, ο Δημήτρης Παπαδιάς 38ος, ο Θοδωρής Κονιδάρης  63ος και ο Αλέξανδρος Φλούδας 76ος. Την επόμενη μέρα στα ομαδικά οι αθλητές μας κατέκτησαν την 6η θέση!

Χθες (09-10/02/19) σειρά είχε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων (u20) στο ξίφος μονομαχίας όπου οι έφηβοι αθλητές μας τα πήγαν καταπληκτικά. Ο Χρίστος Πασσιάς επιβεβαίωσε ότι ανήκει στους καλύτερους ξιφομάχους στην Ελλάδα καταλαμβάνοντας στην μεγαλύτερη κατηγορία την 6η θέση, ο Βαγγέλης Θεοδωρής την 16 και ο Ιάσονας Καζάκος την 33η.

Μεγάλη επιτυχία επίσης στα ομαδικά της επόμενης ημέρας όπου η Αθλητική Ακαδημία Ιωαννίνων κατάλαβε την 5η θέση!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους.

 Για περισσότερες πληροφορίες:

Αθλητική Ακαδημία Ιωαννίνων-Τμήμα Ξιφασκίας (Αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α.)

Ασωπίου 12, περιοχή Γυαλί Καφενέ

Υπεύθυνη προπονήτρια Γεωργία Παναγιώτου (6972775488)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ