Μεταγραφή με άρωμα εκλογών και αντιδράσεις

tsirogiannis proedros

Μία ανάρτηση του Δημάρχου Άρτας Χρήστου Τσιρογιάννη ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει αντιπαραθέσεις και να δώσει προεκλογικό άρωμα σε αυτές!

Μέσω Facebook που γίνεται όλο και πιο αγαπημένο για ορισμένο αυτοδιοικητικούς της Ηπείρου έκανε γνωστή τη «συστράτευση» του Προέδρου Κεραματών Δημήτρη Κατσαρού καθώς όπως λέει ο δήμαρχος Άρτας «η αυτοδιοίκηση που εμείς ονειρευόμαστε δεν έχει ούτε χρώματα, ούτε «τοίχους» αλλά άξιους και ικανούς ανθρώπους».

Μάλιστα κάνει γνωστό ότι ο Δημήτρης Κατσαρός θα είναι επίσημος συνοδοιπόρος της παράταξης του στις εκλογές του 2023 και του εύχεται καλή επιτυχία.

Ο Δημήτρης Κατσαρός είχε εκλεγεί με την παράταξη της Δημοτικής Αναγέννησης και η… μεταγραφή του προκάλεσε την άμεση αντίδραση της επικεφαλής Τζένης Ταπραντζή η οποία τον καλεί να ανεξαρτητοποιηθεί.

«Δεν μας εκπλήξει η συμφωνία του με τον κ. Τσιρογιάννη.. Αυτό που μας εκπλήσσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσιρογιάννης που ανακοινώνει υποψηφιότητες χωρίς να αναρωτιέται αν οι υποψήφιοι του έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από τις παρατάξεις που συμμετείχαν» αναφέρει η κ. Ταπραντζή.

Η ίδια καλεί τον Πρόεδρο να ανεξαρτητοποιηθεί άμεσα σημειώνοντας πως αν δεν το πράξει αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεται μόνο για θέσεις και οφίτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ