Μετά τους Σουηδούς έρχονται και οι Δανοί..

sas aeroplano

Κάθε Παρασκευή θα εκτελούνται οι πτήσεις από την Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ με προορισμό το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Η πρεμιέρα έγινε έστω και μετ’ εμποδίων λόγω της πρωινής ομίχλης και η συνέχει έπεται την Δευτέρα με δύο πτήσεις που θα φτάσουν από την Κοπεγχάγη και το Billund της Δανίας.

Οι αεροπορικές εταιρίες που θα αναλάβουν την μεταφορά των τουριστών είναι η SAS και η Atlantic Airways.

Ένα ακόμη άνοιγμα στην τουριστική αγορά των σκανδιναβικών χωρών ανοίγει για τα Ιωάννινα με την συμπερίληψη τους στους προτεινόμενους προορισμούς της ταξιδιωτικής εταιρείας Apollo.

Η Apollo διοργανώνει ταξίδια σε όλον τον κόσμο και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σκανδιναβικές ταξιδιωτικές εταιρείες, διακινώντας περίπου 1 εκατομμύριο επιβάτες ετησίως.

Μετά τα Ζαγοροχώρια, όπως αναφέρει ο Στάθης Σιούτης, μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων, πλέον περιλαμβάνει και τα Ιωάννινα στην επίσημη ιστοσελίδα της, παρουσιάζοντας τον προορισμό και προτείνοντας τουριστικά πακέτα.

Στην ιστοσελίδα της Apollo δίνονται βασικές πληροφορίες για τον προορισμό «Ιωάννινα», τα αξιοθέατα και τις ιδανικές δραστηριότητες. Τα Ιωάννινα παρουσιάζονται ως μια «αυθεντική» πλευρά της Ελλάδας με παραδοσιακή κουζίνα, νυχτερινή ζωή, φυσική ομορφιά, ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία. Προτείνονται επισκέψεις στη λίμνη Παμβώτιδα και το νησάκι της, στο Κάστρο των Ιωαννίνων, το Σπήλαιο Περάματος, στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης, τα μουσεία της περιοχής κ.ά. Για τους πιο περιπετειώδεις επισκέπτες προτείνεται να δοκιμάσουν υδάτινα σπορ στη λίμνη Παμβώτιδα και εξορμήσεις για eχtreme sports στον ορεινό όγκο του νομού. Αναφέρεται ακόμη η εγγύτητα με τα όμορφα χωριά της περιοχής αλλά και με τα παράλια της Ηπείρου, για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή νοικιάζοντας αυτοκίνητο. Τέλος, συστήνονται ορισμένα ξενοδοχεία για διαμονή και αναφέρονται οι παροχές τους. 

Πέρα από την παρουσίαση του προορισμού, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να οργανώσουν το ταξίδι τους κλείνοντας πτήση και διαμονή ή να κάνουν συνδυαστικά πακέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ