Μετά το σάλο το Υπουργείο ακυρώνει τα ραντεβού..

emvoliastiko kentro

Σάλος έχει προκληθεί με τους εμβολιασμούς που έγιναν στα Γιάννινα έξω από κάθε σειρά με πλήθος ερωτημάτων να παραμένουν αναπάντητα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost το θέμα ερευνάται σε βάθος και στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί πως «τρύπησε» το σύστημα και καταχωρήθηκαν με ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ δεκάδες πολίτες που δεν ανήκουν ούτε στις ηλικιακές ομάδες που εμβολιάζονται αυτή την περίοδο αλλά ούτε και σε ευπαθείς ομάδες.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από το μεσημέρι το Υπουργείο Υγείας προχωρά στην ακύρωση όλων των προγραμματισμένων ραντεβού για τις επόμενες ημέρες ατόμων που είναι κάτω των εξήντα ετών και δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Η ενέργεια αυτή σκοπό έχει να προλάβει εμβολιασμούς που προγραμματίστηκαν αλλά δεν θα έπρεπε να γίνουν στην παρούσα φάση.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για την ακύρωση του ραντεβού με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο ακριβής αριθμός όσων κατάφεραν να εμβολιαστούν όπως και ο αριθμός των ραντεβού που ακυρώνεται.

Επίσημα από το Υπουργείο Υγείας δεν υπάρχει καμία απάντηση μέχρι στιγμής για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η καταχώρηση των στοιχείων στην εμβολιαστική πλατφόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ