Μετά τις εκλογές η επαναδημοπράτηση για τον δρόμο Ιωαννίνων- Κακαβιάς

karagiannis ionia

Μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου οδηγείται η επαναδημοπράτηση του οδικού άξονα Ιωαννίνων- Κακαβιάς. Αυτό προκύπτει από όσα ανέφερε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων της Αθήνας, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Όπως είναι γνωστό ο διαγωνισμός για το έργο που είχε προκηρυχθεί στα τέλη Ιανουαρίου πήρε δύο αναστολές και τελικά ακυρώθηκε μετά από απόφαση του 5ου κλιμακίου της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.

Στην ενημέρωση δημοσιογράφων στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σε ερώτηση του ypodomes.com για την τύχη του έργου, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης ανέφερε πως το υπουργείο συμμορφώθηκε με την απόφαση της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ), τροποποίησε τους  όρους του διαγωνισμού και είναι θέμα ημερών το έργο να επαναδημοπρατηθεί.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμούς θα είναι μετά τις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Μαϊου 2023. Βέβαια με το ενδεχόμενο και νέας κάλπης αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνονται αρκετές πιθανότητες ο διαγωνισμός να μετατεθεί σε νεότερο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ