Μέλη εναντίον Νομαρχιακής για τους διορισμούς

PREBEZA_NOSΟ εμφύλιος πόλεμος που είχε ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας μεταφέρεται πλέον εντός της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Μέλη της τοπικής οργάνωσης, με ανακοίνωσή τους, διαχωρίζουν τη θέση τους από αυτή που εστάλη από τη ΝΕ και με την οποία έπαιρνε θέση για όσα ακολούθησαν τον διορισμό διοίκησης στο Νοσοκομείο.

Η Νομαρχιακή με την ανακοίνωσή της ουσιαστικά στήριζε τις θέσεις που είχε καταθέσει δημόσια ο πρώην Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου.

Σήμερα ο κ. Φώτης Ζέρβας με ανακοίνωση που συνυπογράφουν κι άλλα πέντε μέλη της Νομαρχιακής διαχωρίζουν τη θέση τους από το κείμενο αυτό, υποστηρίζοντας ότι δεν έτυχε ποτέ της έγκρισής τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

Λυπάμαι που υποχρεούμαι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα αλλά και τον κόσμο της Πρέβεζας που δοκιμάζεται από μέτρα που τόσο εκβιαστικά μας επιβάλλουν ξένα συμφέροντα., να ασχοληθώ με ένα θέμα μικρής σημασίας που αφορά την Νομαρχιακή Επιτροπή Πα.Σο.Κ. Πρέβεζας στην οποία και είμαι μέλος.

Είναι τουλάχιστον αστείο τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και το μέλλον μας, στιγμές που σε όλη την Ελλάδα βιώνουμε δραματικές καταστάσεις από δικαίως αγανακτισμένους συμπολίτες μας, εμείς να ασχολούμαστε με τις προσωπικές και μικροπολιτικές βλέψεις υμετέρων…

Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από το Δελτίο Τύπου-που με μεγάλη μου έκπληξη είδα να έχει εκδοθεί-για το ζήτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και του ΚΕ.ΚΥΚ.Α.ΜΕ.Α. Πρέβεζας.

Λυπάμαι, αλλά δε μπορούν χωρίς την έγκρισή μας να βγάζουν τις δικές τους απόψεις σαν ομοφωνία και θέση της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία παρά το ότι επιδιώχθηκε πάρα πολύ έντονα από πλευράς μου, δε τοποθετήθηκε για κανένα άλλο ζήτημα από αυτά που «καίνε» τον κόσμο του τόπου μας μήνες τώρα.

Ζητώντας και πάλι συγνώμη από τους συμπολίτες μου, δυστυχώς αναγκάζομαι να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για ένα τέτοιο θέμα, αυτές τις ώρες και κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα.

Σήμερα η ταπεινότητα και η περισυλλογή για πρακτικές και άρρωστες νοοτροπίες που καλλιεργήθηκαν και ακολουθήθηκαν από κάποιους, είναι τουλάχιστον επιβεβλημένη.

Για όσους όμως εξακολουθούν να τις συντηρούν, είναι τουλάχιστον προκλητικό…

Όλοι κρινόμαστε….

Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας Πα.Σο.Κ.

Ζέρβας Φώτης

Και τα συνυπογράφοντα μέλη της Ν.Ε.

Μπαρτζώκας Παντελής

Ναστούλης Σπύρος

Ντάση Κατερίνα

Ρίζου Ευτυχία

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας Πρέβεζας Πα.Σο.Κ.

Ζάχος Σάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ