Μελέτη για το μόνιμο Εκθεσιακό Κέντρο

arta maketaekt

arta maketaekt

Την δημοπράτηση της μελέτης για το Μόνιμο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων, που θα κατασκευαστεί στο υπάρχουν Εκθεσιακό χώρο του Δήμου ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, καθώς με την ολοκλήρωσή του θα μπορούν να διεξάγονται όλο το χρόνο κλαδικές εκθέσεις από όλη τη χώρα και έτσι να ενισχυθεί σημαντικά η τοπική οικονομία.

Το Μόνιμο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων θα είναι κλειστό και θα έχει συνολικό εμβαδόν 3.000 τετραγωνικά μέτρα. Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στις 775.826,97€. Μέχρι σήμερα έχουν εκπονηθεί οι απαιτούμενες προμελέτες και οι πολεοδομικές και τοπογραφικές τακτοποιήσεις.

«Κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την δημιουργία του Μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου στην Άρτα, που αποτελεί στόχο και όραμά μας. Θεωρούμε πως η διεξαγωγή εκθέσεων όλο το χρόνο θα βοηθήσει πολύ σημαντικά την τοπική οικονομία και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε τις ενέργειες για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου. Θα πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο χώρο στη Βορειοδυτική Ελλάδα για διενέργεια Πανελλαδικών και Διεθνών Εκθέσεων, με άνετο χώρο στάθμευσης και συνεδριακό κέντρο, ενώ η λειτουργία της Ιόνιας Οδού θα βοηθήσει καταλυτικά στην ανάπτυξη αυτού του είδους του τουρισμού στην περιοχή μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ