Μειωμένο εισιτήριο για τους εργαζόμενους του ΠΠΝΙ

panepistimiako nosokomeio

Κατά πενήντα λεπτά θα μειωθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου για τους εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων που μετακινούνται με το Αστικό ΚΤΕΛ.

Η απόφαση ελήφθη μετά την συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στέφανος Μουστακλής με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκο Κατσακιώρη, τον Αναπληρωτή Διοικητή Κώστα Χολέβα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Γιώργο Φλούδα.

Το νέο αυτό αντίτιμο θα τεθεί σε ισχύ από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ο Σύλλογος Εργαζομένων εκφράζει την ευαρέσκειά του για την απόφαση αυτή, υπογραμμίζοντας τη στήριξή του σε κάθε ενέργεια και απόφαση που αποσκοπεί σε όφελος των εργαζομένων, του Νοσοκομείου αλλά και των ληπτών υπηρεσιών υγείας.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε, έχει να κάνει με το να εξεταστεί η δυνατότητα για το άνοιγμα της πύλης που ενώνει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ώστε να είναι ευχερής η χρήση των λεωφορείων από τους πολίτες, από τη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ στο Πανεπιστήμιο που είναι κοντά στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου.

Σήμερα, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, η πρόσβαση αυτή είναι κλειστή και οι επιβάτες των λεωφορείων αποβιβάζονται και επιβιβάζονται από τη στάση εκτός της κεντρικής πύλης του νοσοκομείου, γεγονός που τους αναγκάζει να διανύουν μια μεγάλη απόσταση σε σχέση με αυτή που διένυαν πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ