Μέχρι την Πέμπτη μπουλντόζες στους Ζωσιμάδες

erga zosimades1

erga zosimades1

Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.. Τα έργα ξεκίνησαν και σταμάτησαν την Κυριακή, λόγω απουσίας συνεννόησης μεταξύ διοίκησης και Super League αλλά και μεταξύ των δύο εργολαβιών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χρηστοβασίλης σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε ότι τα έργα στο γήπεδο θα ξεκινήσουν άμεσα, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη και θα είναι έτοιμο μέχρι τον Αύγουστο.

«Κάνουμε διορθωτικές κινήσεις αγωνιστικά και πραγματοποιούμε και το φτιάξιμο του γηπέδου που θα ξεκινήσει αύριο ή μεθαύριο οριστικά. Το πρώτο 10ημερο του Αυγούστου θα είναι έτοιμο. Το γήπεδο ξεκινάει και γίνεται με τη συνεργασία Super League ως εγγυητή στον εργολάβο.

Ο ΠΑΣ θα πληρώσει, όμως το έργο. Σε βάθος 10 μηνών θα κάνουμε την αποπληρωμή. Η ΠΑΕ θα πληρώνει παράλληλα και ποσοστό από τα ενοίκια. Η καθυστέρηση στα έργα υπήρξε επειδή έληξε η θητεία του Δ.Σ. του ΠΕΑΚΙ και πρέπει να οριστεί νέα για να υπογράψει νέα σύμβαση. Με τη νέα διοίκηση θα υπογράψουμε 5ετή σύμβαση και σε αυτό το βάθος των 5 ετών θα κάνουμε και την απόσβεση του κόστους του έργου του γηπέδου. Ο ΠΑΣ θα είναι από εδώ και πέρα υπεύθυνος και κανείς δεν θα εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τη δικιά μας άδεια», ανέφερε ο κ. Χρηστοβασίλης.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ