Μέχρι την Παρασκευή δικαιολογητικά εγγραφών στους παιδικούς

APAIDIKOI ST

APAIDIKOI ST

Κατόπιν ανακοίνωσης της Ε.Ε.Τ.Α.Α., καλούνται όλοι οι υποψήφιοι για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2017-2018», οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία για την «Yποβολή αίτησης για την χορήγηση πρόσθετων voucher» έως 27 Σεπτεμβρίου 2017, να προσέλθουν στον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. για την υπογραφή των Συμβάσεών τους.

Μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Ανάπτυξης, αυξήθηκε ο προϋπολογισμός του προγράμματος και θα λάβουν voucher όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Οι μητέρες που θέλουν να κάνουν χρήση του voucher, πρέπει να προσκομίσουν μαζί τους απαραίτητα το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και την έγγραφη βεβαίωση που έλαβαν από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., στην οποία βεβαιώνεται ότι έχει βρεθεί θέση στον Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό που τους ενδιαφέρει.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. στην οδό Αβέρωφ 6, 3ος όροφος, Γραφείο 5, στον κ. Αθανάσιο Γκουγιάννο, το αργότερο έως την καταληκτική ημερομηνία που είναι η Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26510-01037.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ