Με υποτροφία στο Τεννεσί η Αμαλία Τσιάβου

amalia tsiavou noi

amalia tsiavou noi

Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Αμαλία Τσιάβου, η οποία χάρη στις μεγάλες αθλητικές της επιτυχίες στην Κωπηλασία, επιλέχθηκε να σπουδάσει με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Τεννεσί!

Την υποτροφία σπουδών για την Αμαλία χορηγούν ο Εθνικός Κολεγιακός Αθλητικός Οργανισμός της Αμερικανικής Κυβέρνησης (NCAA) και το Πανεπιστήμιο του Τεννεσί, για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στον αθλητισμό και με αφορμή το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2015 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για Αθλητές κάτω των 23 ετών με το ελαφρύ Σκιφ Γυναικών. Για να εισαχθεί στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο έδωσε επίσης εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας και ειδικών μαθημάτων (Φυσική, Μαθηματικά κ.λ.π.) στις οποίες αρίστευσε.

Η Γιαννιώτισσα Πρωταθλήτρια θα σπουδάσει για τέσσερα χρόνια Αθλητική Ψυχολογία, ενώ παράλληλα θα προπονείται και θα αγωνίζεται με την ομάδα Κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της. Θα παραμείνει δε ενεργή αθλήτρια του Ν.Ο.Ι..

Η Διοίκηση, οι προπονητές και όλη η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εύχονται από καρδιάς στην Αμαλία καλές σπουδές στις ΗΠΑ και πάντα επιτυχίες στη ζωή της.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ