Με τον συμπαραστάτη του Δημότη η Λίλα Σουλελέ

soulele

Με τον συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης Χρήστο Πάνου συναντήθηκε και συζήτησε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίλα Σουλελέ.

Ο θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη, στα ευρύτερα πλαίσια του θεσμού του Συνηγόρου του Πολίτη, βοηθά σε ζητήματα πολιτών με το δήμο ώστε να αποφευχθούν οι δικαστικές διαμάχες ενώ κατέχει ρόλο διαμεσολαβητή.

«Δυστυχώς, το γραφείο της Περιφέρειας Ηπείρου παραμένει μη λειτουργικό λόγω έλλειψης προσωπικού ενώ το γραφείο συμπαράστασης στο Δήμο Ιωαννιτών λειτουργεί μόνο με τον κύριο Πάνου και τη γραμματεία, προκειμένου να εξυπηρετούν τα ζητήματα που φτάνουν εκεί καθημερινά.

Δύο με τρία αιτήματα σε καθημερινή βάση, πολεοδομικής ή άλλης φύσης, απασχολούν σε καθημερινή βάση το γραφείο, ενώ απαιτείται η άμεση στελέχωση με επιπλέον προσωπικό προκειμένου να επιλύονται τα ζητήματα γρηγορότερα.

Πάγιο αίτημα αποτελεί επίσης η στέγαση της υπηρεσίας στο παλιό κτίριο στη Δομπόλη.

Μια υπηρεσία που εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος πολιτών, χρήζει να γίνει ευρύτερα γνωστή ως θεσμός, να στελεχωθεί και να στεγαστεί ώστε να μπορέσει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της» αναφέρει η κ. Σουλελέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ