Με τον Α. Καχριμάνη και η Γιώτα Ναuρόζογλου

Υποψήφια με τον Αλέκο Καχριμάνη και την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου θα είναι και η Γιώτα Ναuρόζογλου, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Δωδώνης.

Είναι από τα νέα πρόσωπα στον χώρο της αυτοδιοίκησης κι αυτή την φορά θα δώσει την προεκλογική μάχη για την Περιφέρεια Ηπείρου.

Σε δήλωσή της για την απόφασή της να είναι υποψήφια με τον Αλέκο Καχριμάνη αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση που μου απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Ηπειρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, να μετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή Συμβουλος στον συνδυασμό του «ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ»,στις επερχομενες εκλογές του Μαΐου.

Ως εκλεγμενη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Δωδώνης από τις εκλογές του 2014, με την μικρή αλλά ουσιαστική εμπειρία που αποκόμισα από την έως τώρα ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, αισθάνομαι την ανάγκη να πάω ένα βήμα μπροστά, βάζοντας κι εγώ ένα λιθαράκι όπου χρειαστεί! Ως νέος άνθρωπος που προσπαθεί για το καλύτερο, με διάθεση προσφοράς και όρεξη για δουλειά, πήρα την απόφαση να συνταχθώ στο πλευρό του Αλέξανδρου Καχριμανη, ενός ανθρώπου που αγωνίζεται καθημερινά για την ανάπτυξη του τόπου μας, έχει υλοποιήσει μεγάλα έργα κι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στην Ήπειρο!

Τον ευχαριστώ και δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ