Με το βλέμμα στις εκλογές του 2023

rizopoulos perifereiako

Με το βλέμμα στραμμένο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 έκανε τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς και της θητείας του στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την παράταξή του ως την ηγέτιδα δύναμη στην Περιφέρεια Ηπείρου και όπως ανέφερε ο απολογισμός διαρθρώθηκε σε άξονες όπως το μεταναστευτικό και ο κορωνοιός, η οικονομία η ανάπτυξη και η ανεργία, η ενέργεια, η λίμνη και άλλα ειδικά θέματα.

Ο κ. Ριζόπουλος ανέφερε αναλυτικά τις πρωτοβουλίες της παράταξής του για τους συγκεκριμένους τομείς  ενώ από τα πολλά ειδικά θέματα τέλος, που τέθηκαν όλο αυτό το διάστημα, ο κ. Ριζόπουλος ξεχώρισε τις προτάσεις της παράταξης για τα Κληροδοτήματα, για τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισμού των Δήμων και για την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της Επιτροπής Περιβάλλοντος.

Η προσαρμογή της τελευταίας στις κατευθύνσεις που πρότεινε η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» συνιστούν μια μεγάλη δικαίωση, τόνισε ο κ. Ριζόπουλος.

«Ηγούμαστε των εξελίξεων, μαζί με τα όργανα που εκλέξαμε το καλοκαίρι μόνο ισχυρότεροι γινόμαστε και όχι πιο αδύναμοι» κατέληξε ο κ. Ριζόπουλος, ευχόμενος η δεύτερη χρονιά στο Περιφερειακό Συμβούλιο (Σεπτέμβριος 2020 – Αύγουστος 2021) να είναι πιο παραγωγική για όλους.

Ο κ. Ριζόπουλος επανέλαβε ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα είναι παρόντες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ