Με το ψηφοδέλτιο Μπέζα ο Νίκος Κάτσενος

katsenos

Μία υποψηφιότητα που ανακατεύει την προεκλογική τράπουλα ανακοίνωσε ο Αντώνης Μπέζας ο οποίος διεκδικεί το αξίωμα του Δημάρχου στην Ηγουμενίτσα.

Πρόκειται για τον Οικονομολόγο-Λογιστή Νίκο Κάτσενο, ο οποίος αποτελεί πλέον επίσημα μέλος της παράταξης «Μαζί για την Ηγουμενίτσα» και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

«Με τα μάτια της λογικής και όχι των κομματικών- πολιτικών μου γυαλιών, συστρατεύομαι με τον Αντώνη Μπέζα και σας καλώ να κάνετε το ίδιο ώστε να αγωνιστούμε και να πετύχουμε να βγάλουμε την Ηγουμενίτσα από το μπλοκ των 5 χειρότερων πόλεων της Ελλάδας , μήπως και καταφέρουμε να κάνουμε τα χωριά να μην νιώθουν φτωχοί συγγενείς της πόλης και τέλος να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνει πρωτίστως πιο ποιοτική η ζωή της νεολαίας στον δήμο μας και στη συνέχεια η εικόνα του δήμου συνολικά πιο ελκυστική στον επισκέπτη.

Από το Ιστορικό Μαργαρίτι την πανέμορφη Πέρδικα, τα σαγηνευτικά Σύβοτα, έως τις όχθες του Καλαμά στην Φανοτή (Ντόλιανη) Παραποτάμου» σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Κάτσενος.

Ο ίδιος προέρχεται από την κεντροαριστερά, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο Μαργαρίτι ενώ είναι από τα δραστήρια μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ