Ακόνισε το ψαλίδι, ετοίμασε τις κορδέλες και παίρνει τους δρόμους της Ηπείρου ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης! Τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, ο Υπουργός ξεκινά από την Άρτα το μεγάλο του «σαφάρι» εγκαινίων, αφήνοντας για λίγο τα τηλεοπτικά παράθυρα..
Πρώτοι σταθμοί του υπουργικού «σαφάρι» θα είναι τα Κέντρα Υγείας Καλεντίνης και Βουργαρελίου στην ορεινή Άρτα. Χαράς ευαγγέλια, φυσικά, όχι μόνο για τις τοπικές δομές, αλλά κυρίως για τον τοπικό βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Στύλιο, ο οποίος δηλώνει δημόσια φίλος του Άδωνη και γοητευμένος από την ασταμάτητη… «μαχητικότητά» του. Φανταζόμαστε τις αγκαλιές και τα χαμόγελα μπροστά στα φωτογραφικά φλάς.
Όμως ο Υπουργός δεν σταματά εκεί. Το πρόγραμμα έχει συνέχεια και μάλιστα… νοσοκομειακή. Αφού τελειώσει με τα ορεινά της Άρτας, σειρά θα πάρουν τα Ιωάννινα, όπου σε διαφορετικούς χρόνους προγραμματίζεται το κόψιμο κορδέλας στα ανακαινισμένα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) τόσο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όσο και στο «Χατζηκώστα».
Με λίγα λόγια το ψαλίδι παίρνει φωτιά και ο Άδωνις έρχεται ορμητικός!