Με το «Πράττω» του Κοτζιά ο Γιάννης Καραγιάννης

kotzias_karagiannis

Πολιτικό κόμμα γίνεται το “πράττω” του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, σε κείμενό του με αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο συνεργάστηκε έως τις πρόσφατες εκλογές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, “Το ΠΡΑΤΤΩ είναι πατριωτική δημοκρατική οργάνωση της αριστεράς. Φορέας ιδεών του σοσιαλισμού με δημοκρατία. Το ΠΡΑΤΤΩ πιστεύει στη συμμαχία της αριστεράς και της προόδου, των δημοκρατικών δυνάμεων. Στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Καταπολεμά ηγεμονισμούς και αλαζονεία”.

Σε επίπεδο Νομού Ιωαννίνων, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης είναι ο πρώτος που και επίσημα κάνει γνωστή την συμπόρευσή του με το νέο κόμμα.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το γεγονός ότι κοινοποίησε στα μέσα ενημέρωσης τα κείμενα του Νίκου Κοτζιά, υπογράφοντας για λογαριασμό του «Πράττω Ιωαννίνων».

Οι σχέσεις του Γιάννη Καραγιάννη άλλωστε με τον πρώην Υπουργό ήταν στενές από το παρελθόν ενώ ο ίδιος ουσιαστικά μετά τις εκλογές του 2019 είχε κόψει τις γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ