Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι πλησιάζουν και ένας από τους πολλά υποσχόμενους Έλληνες αθλητές για διάκριση, είναι ο Στέφανος Ντούσκος. Μετά την εξαιρετική του πορεία και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Γιαννιώτης Ολυμπιονίκης είναι έτοιμος να επαναλάβει την επιτυχία του και να δείξει για μία ακόμα φορά το ταλέντο και την αφοσίωσή του στον αθλητισμό.
Ο Στέφανος θα είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα δώσει το παρόν στους Ολυμπιακούς του Παρισιού με τους προκριματικούς του σκφ να γίνονται το Σάββατο 27 Ιουνίου στις δέκα το πρωί.
Και έχει τις ευχές όλων των Ηπειρωτών…
Ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.)εύχεται στον αθλητή του, Ολυμπιονίκη, Στέφανο Ντούσκο καλήεπιτυχία στο ξεκίνημα των αγώνων και τη μεγιστοποίηση της απόδοσής του για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!