Με την Τατιάνα Καλογιάννη ο Στάθης Σιούτης

Ο Στάθης Σιούτης, γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων, θα δώσει αυτή τη φορά το παρόν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Ιωάννινα 2023, της Τατιάνας Καλογιάννης.

Ο ίδιος σε γραπτή του δήλωση αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή και απευθύνεται στους πολίτες ζητώντας την στήριξή τους στην προσπάθεια αυτή.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η συμμετοχή μου σε πλήθος ενεργειών και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάδειξη της πόλης μας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, μαρτυρούν αφενός την αγάπη μου για τον τόπο και αφετέρου τη βαθιά μου πίστη πως τα Γιάννενα μπορούν και πρέπει να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η απόφασή μου να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση των πολιτών μέσω της υποψηφιότητάς μου με επικεφαλής την κα Τατιάνα Καλογιάννη, που διακρίνεται για το ήθος, την εργατικότητα αλλά και το πολύ σημαντικό έργο που έχει παράγει, έχει ως βάση ότι τα Γιάννενα μπορούν και πρέπει να γίνουν η πόλη που αξίζει και ονειρεύεται ο κάθε Γιαννιώτης.

Με μοχλό ανάπτυξης τον τουρισμό, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την προώθηση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα και τη μεταμόρφωση της πόλης μας σε μία πόλη φιλική προς τον πολίτη, διεκδικούμε και διεκδικώ την ψήφο σας για τα «Ιωάννινα του 2023».

Σας καλώ επομένως όλους, να συστρατευτούμε, για να κάνουμε πράξη όσα πραγματικά αξίζουμε σαν πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ