Με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Δ. Παπαγεωργίου

enosi astinomikon papageorgiou

Με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων Ανέστη Κωνσταντινίδη και μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Τον κ. Παπαγεωργίου συνόδευαν αστυνομικοί, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Κατά τη συνάντηση που έγινε συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους αλλά και τους  πολίτες.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι είναι πρωταρχικό μέλημα η ασφάλεια των σχολικών εγκαταστάσεων και ο περιορισμός των βανδαλισμών ενώ συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα ασφάλειας και μείωσης της παραβατικότητας.

Συζήτηση έγινε και για την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Μεγάρου για την οποία ο Δήμος έχει καταθέσει την πρότασή του για παραχώρηση εκτάσεων. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος, η ιδανικότερη λύση θα ήταν η μετεγκατάσταση στο στρατόπεδο Βελισσαρίου κάτι που μπορεί να δρομολογηθεί με την οριστικοποίηση παραχώρησής του στο Δήμο.

Τα μέλη της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κατέθεσαν στον Δήμαρχο τον προβληματισμό τους για την μείωση του προσωπικού καθώς μεγάλος αριθμός αστυνομικών οδεύει προς συνταξιοδότηση.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε από την πλευρά του να ζητήσει και ο ίδιος από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ