Με την αστυνομία η αυτοψία στον τσαμπουκά επιχειρηματία

PERIFEREIA_ARTAΣε πλήρη αυτοψία παρουσία της Αστυνομίας, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, στη μονάδα όπου ο ιδιοκτήτης της χειροδίκησε σε βάρος υπαλλήλου όταν εκείνος επιχείρησε να κάνει το καθήκον του.

Χωρίς καμία καθυστέρηση η Περιφερειακή Ενότητα με κλιμάκιο στο οποίο μετείχαν υπάλληλοι όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών έκανε τον πρώτο έλεγχο ενώ σύμφωνα με έγκυρες πηγές θα ακολουθήσει και άλλος, εξονυχιστικός εντός των ημερών, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος όλα τα σημεία της καταγγελίας που έχει γίνει.

Η μονάδα έχει αδειοδοτηθεί για εμπορία και αποθήκευση ζωοτροφών όμως όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το αντικείμενο της επεκτείνεται και σε άλλους τομείς.

Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι τα απόβλητα από διάφορες δραστηριότητες καταλήγουν σε παρακείμενο παραπόταμο με αποτέλεσμα όλη η περιοχή να έχει μετατραπεί σε εστία ρύπανσης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας πάντως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τους ελέγχους μέχρι τέλους και να εφαρμόσει όσα προβλέπει η νομοθεσία ενώ η είδηση για τον ξυλοδαρμό του υπαλλήλου έκανε το γύρο της Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ