Με τη μορφή χιονοστιβάδας οι κλοπές στο Κανάλι

DIARRHKTHS

DIARRHKTHSΟι κλοπές που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας στην περιοχή του Καναλίου θα αποτελέσουν το αντικείμενο σύσκεψης που προγραμματίζεται για το απόγευμα της Παρασκευής.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της τοπικής κοινότητας και έχουν κληθεί τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας όσο και η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Σύμφωνα με τους κατοίκους το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 10 διαρρήξεις ή κλοπές και μάλιστα την ώρα που μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα μέλη των οικογενειών .

Ο δράστης ή οι δράστες παραβίασαν μέχρι και την πόρτα της εκκλησίας ενώ στην –λεία τους- συμπεριλαμβάνεται και ένα αυτοκίνητο το οποίο αφαίρεσαν από κάτοικο μαζί με χρήματα που έκλεψαν ” εισβάλλοντας ” στο σπίτι του.

Παρότι οι κάτοικοι μιλούν για περίπου 10 περιστατικά η αστυνομία επιβεβαιώνει πολύ μικρότερο αριθμό κι η παρουσία εκπροσώπου της ΕΛΑΣ στην σύσκεψη της Παρασκευής έχει ως σκοπό να καταγραφούν τα δεδομένα που θέτουν τόσο η μία όσο και η άλλη πλευρά.

Στόχος είναι να κατατεθούν όλες οι απόψεις , να εκτιμηθεί η κατάσταση και να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή αστυνόμευση προκειμένου να μπει ένα τέλος στην δράση των κακοποιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ