Με τη μητέρα και τα αδέλφια Τσιτσιπά στα Γιάννινα

amiras tenis

Το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου. Τα χνάρια του μεγάλου αδελφού ακολουθούν και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας. Ο Παύλος ο οποίος είναι 15 χρονών και η Ελισάβετ η οποία είναι 13 ετών.

Και οι δύο μαζί με την μητέρα τους Τζούλια Σεργκέγιεβνα Αποστόλη βρίσκονται στα Γιάννινα καθώς μετέχουν στο 5ο ITF που διεξάγεται στην πόλη.

Ευχάριστη έκπληξη λοιπόν ήταν η συνάντηση που είχε μαζί τους ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς ο οποίος βρέθηκε στο Γιαννιώτικο Σαλόνι και παρακολούθησε τους αγώνες.

Ο ίδιος μοιράστηκε με σχετική του ανάρτηση την συνάντηση με την οικογένεια Τσιτσιπά και έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων.

Αναφέρει: «Εδώ στα Γιάννενα χτυπάει η καρδιά του τένις για αθλητές έως 18 ετών. Το 5ο ITF IOANNINA CUP είναι μια διοργάνωση διεθνούς κύρους, με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων και ξένων αθλητών. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η γνωριμία μου με τη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια Σεργκέγιεβνα Αποστόλη, η οποία εμψύχωνε τα μικρότερα αδέρφια του, Παύλο 15 και Ελισάβετ 13 ετών αντίστοιχα. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του OMILOS ANTISFAIRISHS IOANNINA, Θεοδόση Σίκαλο και στη διευθύντρια αγώνων, Χρύσα Στεφοπούλου για την καταπληκτική διοργάνωση του τουρνουά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ