Με τα ποδήλατα στην Κορωνησία…

KORONHSIAΟ πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ. του Ομίλου Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων – ΟΦΠΙ, καλούν τα μέλη και τους φίλους του ποδηλάτου να συμμετέχουν στην Ποδηλατική Διαδρομή* από το Γεφύρι της Άρτας μέχρι την Κορωνησία, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, που διοργανώνουν σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας (poartas@gmail.com).

Στα ενδιάμεσα της διαδρομής θα γίνει ξενάγηση και ενημέρωση για τον Αμβρακικό από τον Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού. Δήλωση συμμετοχής στο Φαξ: 2651037522 ή στο E-mail: info@ofpi.gr. Λόγω αναμενόμενης μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ξεκινάμε από λεωφόρο Δωδώνης (στρατολογία) ώρα 08.30 για Άρτα με λεωφορείο και φορτηγό για τα ποδήλατα. Ποδηλατική διαδρομή από το γεφύρι της Άρτας μέχρι την Κορωνησία, περίπου 25 χιλιόμετρα.

Κόστος συμμετοχής μέχρι 10 Ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, παιδιά 5 Ευρώ. Επιστροφή στα Ιωάννινα περίπου ώρα 18.00. Αν βρέχει η εκδήλωση θα ματαιωθεί.

* Ο ΟΦΠΙ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ανήλικοι ποδηλάτες συμμετέχουν με γραπτή συγκατάθεση του κηδεμόνα, ενώ οι ηλικίας κάτω των 13 ετών να συνοδεύονται. Συνιστούμε ποδηλατική περιβολή (κράνος, γάντια, γυαλιά… ). Πληροφορίες: 6974083835.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ