Με στρατιωτικούς και μελισσοκόμους

Συναντήσεις με τα στελέχη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΣΠΕΙΠ) καθώς και με τη διοίκηση και μέλη του Αρισταίου Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων, είχε ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργος Αμυράς προκειμένου να συζητήσει με τους εκπροσώπους των δυο κλάδων τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Στα γραφεία των Στρατιωτικών τον βουλευτή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Γιώργος Θεοδώρου ο οποίος μαζί με μέλη της διοίκησης ζήτησαν από τον βουλευτή να μεσολαβήσει στην κυβέρνηση για  επίλυση σειράς προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί όπως η μη παροχή επιδόματος παραμεθορίου, η ανάγκη ανακαίνισης των στρατιωτικών οικημάτων ΣΟΑ–ΣΟΜΥ στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων   και των ξενώνων στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου, η ελλιπής μοριοδότηση  των Μονάδων της Φρουράς Ιωαννίνων κλπ.

Συνάντηση με τους Μελισσοκόμους

Ο κ. Αμυράς είχε την τιμή να δεχθεί την φιλοξενία των μελισσοκόμων της Ηπείρου μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος του Αρισταίου Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων Τάσος Ποντίκης. Σε χαλαρή ατμόσφαιρα οι Γιαννιώτες μελισσοκόμοι έθεσαν ως πρωταρχικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα, τις παράνομες ελληνοποιήσεις μελιού και τόνισαν στον βουλευτή την ανάγκη να στηριχθεί ο κλάδος τους με συγκεκριμένα μέτρα από την κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Ένας κόσμος χωρίς μέλισσες θα ήταν ένας μη κόσμος» είπε ο κ. Αμυράς και δεσμεύθηκε να προωθήσει τα φλέγοντα ζητήματα της μελισσοκομίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ