Με στοιχεία παραγωγού τα κοτόπουλα Πίνδος

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», με γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων, τοποθετεί στην αγορά την ανανεωμένη σειρά προϊόντων στην κατηγορία Νωπών Συσκευασμένων Κοτόπουλων με Νέα Ετικέτα.

Πλέον, τα Νωπά Συσκευασμένα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ προσφέρουν στον καταναλωτή τριπλή σιγουριά! Η νέα ετικέτα εγγυάται τη Νοστιμιά, τη Φρεσκάδα και την Ασφάλεια.

Σε κάθε συσκευασία βρίσκουμε την Ιχνηλασιμότητα, δηλαδή την ταυτότητα προέλευσης του κοτόπουλου με τα στοιχεία του παραγωγού και τη φάρμα προέλευσης να αναγράφονται αναλυτικά, την Προστατευτική Ατμόσφαιρα που προφυλάσσει και διατηρεί το προϊόν δίνοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά και την υψηλή ποιότητα καθώς γνωρίζουμε ότι το κοτόπουλο τρέφεται με 100% Φυτικές Τροφές με πιστοποίηση AGROCERT.

Η πλήρως ανανεωμένη σειρά προϊόντων ΠΙΝΔΟΣ στην κατηγορία Νωπών Συσκευασμένων περιλαμβάνει ολόκληρο νωπό συσκευασμένο κοτόπουλο και  7 κωδικούς νωπών τεμαχισμένων προϊόντων (στήθος κοτόπουλου, φιλέτο στήθος κοτόπουλου, μπούτι κοτόπουλου, φιλέτο μπούτι κοτόπουλου, κοπανάκι, σουβλάκια και φτερούγες) τους οποίους βρίσκουμε πλέον στα ράφια σε σταθερό βάρος.

Ο ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ» παραμένει πιστός στις αξίες του και επιστρέφει, μέσα από την ανανεωμένη σειρά προϊόντων, την αγάπη που λαμβάνει καθημερινά από τους καταναλωτές, στους μικρούς μας φίλους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Με έντονο το αίσθημα αλληλεγγύης, η ΠΙΝΔΟΣ στηρίζει έμπρακτα το έργο του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, προσφέροντας μέρος των εσόδων στους πραγματικούς μαχητές!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ