Με SMS οι μετακινήσεις μέχρι τις 7 Γενάρη

lock giannina

Με SMS θα συνεχιστούν οι μετακινήσεις μέχρι και των Φώτων, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, καθώς και το επόμενο διάστημα θα υφίστανται οι συγκεκριμένοι περιορισμοί.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι στο τέλος της εβδομάδας μαζί με τις ανακοινώσεις για εκκλησίες, κομμωτήρια και λιανεμπόριο θα ανακοινωθεί και τι θα ισχύσει με συγκεκριμένους χώρους πολιτισμού, όπως τα μουσεία.

Αναφορικά, με το τι θα ισχύει για την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Στέλιος Πέτσας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν ειδικές διατάξεις για τις συγκεκριμένες τέσσερις ημέρες, υπογραμμίζοντας, όμως, ότι αυτό θα κριθεί από την επιδημιολογική εικόνα. «Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να δούμε την οικογένεια αλλά κάνουμε ισχυρή σύσταση να περιοριστούν οι συναθροίσεις και να περάσουμε τις γιορτές το πολύ με μία οικογένεια ακόμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι όταν επεκτείνει τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στηρίζει και όσους πλήττονται οικονομικά. «Αυτό θα κάνουμε και τώρα», υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ