Με ωράριο το επισκεπτήριο στο «Χατζηκώστα».. Τι ισχύει από την Δευτέρα

xatzikosta new

xatzikosta new

Η παρουσία των συγγενών και των άλλων επισκεπτών όλο το 24ωρο στους θαλάμους και τους άλλους χώρους του Νοσοκομείου, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, τόσο στους ασθενείς, όσο και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό που εμποδίζεται στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Η επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας είναι πολύ σημαντική. Αλλά εξίσου σημαντική είναι η ηρεμία κατά τη νοσηλεία, ή υγειονομική ασφάλεια και οι σωστές συνθήκες περίθαλψης για εσάς και τους άλλους ασθενείς.

Με αυτές τις αρχές η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, προχωρά από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στην εφαρμογή ελεγχόμενης πρόσβασης στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σε πρώτη φάση το μέτρο θα έχει εφαρμογή στον 2ο όροφο του Νοσοκομείου που φιλοξενεί τα Χειρουργεία, τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, τη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική, την Καρδιολογική & Μονάδα Εμφραγμάτων καθώς και την Παιδιατρική Κλινική.

Το επισκεπτήριο των ασθενών ισχύει για όλους τους χώρους του Νοσοκομείου και καθορίζεται ως εξής:

Επισκέψεις σε Νοσηλευτικά τμήματα
Καθημερινά: 13:00 – 14:00 & 18:00 – 20:00
Κυριακή και Αργίες: 13:00 – 14:00 & 18:00 – 20:00

Επισκέψεις σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Καρδιολογικής
Καθημερινά: 13:00 – 13:30 & 18:00 – 18:30

Επισκέψεις σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Καθημερινά: μόνο 13:30-14:00

Αντίστοιχο ωράριο ισχύει και για τους Ιατρικούς Επισκέπτες των Κλινικών.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα γίνεται γνωστό στους χώρους του Νοσοκομείου το ωράριο του επισκεπτηρίου καθώς επίσης και η απαγόρευση του καπνίσματος.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ